Basamaklı mekanizmalar slot makinelerinde Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor benzer algoritma.Kazanan kombinasyon yeni semboller elde etmek ek ödül bir dönüş. Sıradan basarı bet sağlayın oyuncu bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O başlar tur ve izler aynı simgeler ödül hatları. Çevrimiçi slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sağlama kullanıcı şans yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak formlar kârlı dizi.
  • Piktogramlar bir başarılı kombinasyon kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda serbest konumlar form veya (düşme) yeni işaretler.
  • Ziyaretçi ödül alır eğer veriler simgeler ek olarak oluşturun bir ödül kombinasyonu kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğer görüntüler ile.

Süreç karlı kombinasyonlar durmayacak oluşur ödül hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler iş aynı prensipte. Yenilikçi bu tür oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , geliştirildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Ziyaretçiler artık gerekli değil ilkel aç makaralar ve eşleşme için bekleyin kazanma kombinasyonu aktif hatlardan biri.dinamik oyun ve heyecan verici 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels iyi bu parametreleri karşılıyor. Gelişen ödül kombinasyonlar ve bu güncellenmiş resimler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa sağlam kazanma.

Kademeli makaralar fırsat sağlayın alın birden fazla ödül. yaratırken ücretli zincirler arka arkaya birkaç kez kazanç miktarları teklif çok büyük miktar. Bireysel şirketler kullanın ek çarpanlar hangi önemli ölçüde arttı ödül.

RTP değeri ve volatilite göstergeleri üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkisi yoktur RTP oyun simülatörleri. Mümkün indir kumar eğlencesi ile önemli finansal getiri düzeyi (yukarıda 97 %) veya oldukça büyük değil (daha az %94). İlişki yok ortaya çıkan resimler ve değer beklenen getiri hayır.

Ancak, basamaklı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Çalışma prensibi video slotu Başarı bet bunu sırasında telafi eder ana dönüş. Sonuç olarak cihazlar ile kademeli mekanik genellikle sağlamak maksimum yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu şunu doğrular kazanan kombinasyonlar yapamayacak düşmeyecek yeterince sık. çığ çevrimiçi slotlar içindeki düzenlilik sıklıkla aşmaz %25-30.

Leave A Comment